Onze waarden

MTC Brasschaat: Altijd in Beweging staat voor …

  • … Kwaliteit: Binnen MTC Brasschaat wordt ernaar gestreefd deze kwaliteit te vertalen in alle facetten van het multidisciplinaire gezondheidscentrum. Degelijke en up to date infrastructuur is de basis om goed werk te kunnen leveren.
  • … Gastvrij en respect: Een open, eerlijke en gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt bevorderd niet alleen het herstel maar ook de verbondenheid met het MTC. We behandelen onze gasten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden met het nodige respect en discretie.
  • … diverse Specialiteiten: Alle medewerkers zijn gecertificeerd en ingeschreven in relevante kwaliteitsregisters. De professionals van MTC Brasschaat volgen regelmatig bijscholingen op het gebied van kinesitherapie, oefentherapie, personal training, crossfit en nutritionele geneeskunde. Wij streven ernaar de nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op de voet te volgen en deze toe te passen in onze behandelmethodes, sport-  en andere trainingen. Momenteel volgen we een opleiding tot kPNI therapeut. Op de website van kpnibelgium kom je meer te weten over deze behandelmethode. http://www.kpnibelgium.com/het-kpnibelgium-team-en-visie/