GEZONDE VOEDING en VOEDINGSBEGELEIDING.

Hier is al heel veel over geschreven en hier kan je heel veel over opzoeken. Er zijn zoveel vormen van diëten of voedingswijzes, maar wat klopt er nu allemaal van. Wie moet ik nu geloven? Welke richting ga ik volgen? Welk dieet ga ik nu uitproberen? Allemaal vragen, over eten en drinken, die bij je kunnen opkomen.

Binnen MTC Brasschaat, volgen we de strekking van een  GEZONDE BASIS VOEDING; “HET OERDIEET: De manier om oergezond oud te worden” aangevuld met de nodige supplementen waar nodig.

Momenteel volg ik en Greet de opleiding in de ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE volgens de kPNI METHODE. Dit is de therapie voor chronische aandoeningen. ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSLEER was het eerste hoofdstuk, waarin we geleerd hebben wat ons lichaam (cellen) nodig hebben aan juiste voedingsmiddelen om het zelfregenerend vermogen van het lichaam te herstellen. Zo is het oerdieet samengesteld uit veel minder koolhydraten, meer eiwitten en meer vetzuren en vooral beweging.

Wat doen we dan anders dan de andere? We geven je een wetenschappelijk inzicht mee in gezonde voeding en hoe het ideaal zou zijn. We geven je les in wat er allemaal in je lichaam gebeurd als je iets eet of drinkt. Zo kan je voor jezelf het meest ideale voedingsplan opstellen en volhouden. Wij begeleiden je daarin.

Hoe verloopt onze begeleiding?

  1. Stel u zelf volgende vraag: Heb ik fysieke klachten of ongemakken? Ja of Nee
  2. Na het intakegesprek plannen we een vervolgafspraak in.
    • Bart zal je verder behandelen, opvolgen en onderrichten in je mogelijke ziektebeeld.
    • Greet zal je verder helpen je voedingsplan te optimaliseren en je nieuwe gerechten aanreiken.

Is je interesse gewekt, neem dan gerust contact op met MTC Brasschaat of boek een afspraak bij Bart of bij Greet.